AJOFM GIURGIU

Sos. Bucuresti, Bl.202/5D, mezanin

Telefon / fax: +40.246.230.613

                        +40.246.230.606

                        +40.372.219.982

Punct de lucru Bolintin Vale:

Str. Republicii

Telefon / fax: +40.246.271.066

Email: ajofm@gr.anofm.ro

_______________________________

PROGRAM DE LUCRU

Luni - Joi: 08:00 - 16:30

Vineri:       08:00 - 14:00

Operator date caracter personal nr. 562

Consultanta in afaceri

In contextul politicii de incurajare a acesului la activitatile antreprenoriale, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu actioneaza, prin efort propriu, in directia acordarii serviciilor de asistenta si consultanta gratuita pentru initierea de catre someri a unei activitati pe cont propriu.

Beneficiarii serviciilor de consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri sunt, in conformitate cu prevederile Legii nr. 76/2002, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

Somerii pot beneficia de aceste servicii gratuit, la cerere, o singura data, pentru fiecare perioada in care beneficiaza de indemnizatie de somaj.

     Serviciile de consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri pot fi furnizate de catre specialisti din cadrul agentiilor pentru ocuparea fortei de munca.

      Serviciile de consultanta si asistenta pentru Inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri, prestate de agentiile pentru ocuparea fortei de munca sunt finantate din bugetul asigurarilor pentru somaj.

     Serviciile de consultanta si asistenta pentru anceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri sunt: servicii de baza si servicii specializate.

   Serviciile de baza cuprind:

   a) informare;

   b) consultanta;

   c) instruire.

   Serviciile specializate se pot acorda individual sau in grup, in functie de optiunile si nevoile solicitantilor, dupa cum urmeaza:

   a) consultanta individuala consta, in principal, in: asistenta tehnica in procesul infiintarii unei firme, cum ar fi: elaborarea actului constitutiv, stabilirea obiectului de activitate, inregistrarea persoanei juridice sau persoanei fizice, incheierea de contracte, legalizari de acte, elaborarea planului de afaceri;

   b) instruirea antreprenoriala de grup cuprinde instruiri modulare in probleme referitoare la: management, marketing si tehnici de vanzare, legislatie, contabilitate si evidenta primara, intocmirea planurilor de afaceri.

VIZITATORI
IP-ul tau este:54.166.249.93
Astazi13-11-2018

Proiect INSERT

cub

Facilitarea accesului la ocupare si integrare sociala pentru 800 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile din regiunile Sud Muntenia si Bucuresti – Ilfov.

click aici

Proiect PROACTIV

pro inima

Proiectul isi propune sa imbunatateasca sansele de angajare ale grupului tinta prin masuri de ocupare active, inovative si flexibile.

click aici...

Formarea profesionala continua

Modern Design

Obiectivul general al proiectului este de a facilita integrarea pe piata muncii si in viata activa a somerilor, persoanelor inactive, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

© 2016 Cosmin Cristescu