AJOFM GIURGIU

Sos. Bucuresti, Bl.202/5D, mezanin

Telefon / fax: +40.246.230.613

                        +40.246.230.606

                        +40.372.219.982

Punct de lucru Bolintin Vale:

Str. Republicii

Telefon / fax: +40.246.271.066

Email: ajofm@gr.anofm.ro

_______________________________

PROGRAM DE LUCRU

Luni - Joi: 08:00 - 16:30

Vineri:       08:00 - 14:00

Operator date caracter personal nr. 562

Obiectiv general.

Facilitarea accesului la ocupare si integrare sociala pentru 800 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile din regiunile Sud Muntenia si Bucuresti – Ilfov.

Pe termen lung proiectul va asigura promovarea si implementarea conceptului de societate inclusiva prin:
– implicarea parteneriatului intre sectorul public, cel privat si cel nonguvernamental, transferul de bune practici internationale in combaterea excluziunii sociale, marginalizarii, discriminarii si riscului de saracie
– pregatire profesionala adaptata la cerintele pietei muncii, cresterea numarului de persoane incluse în programe de formare profesionala si a sanselor de integrare a acestora pe piata muncii
– schimbarea mentalitatilor principalilor actori de pe piata muncii, angajati si angajatori referitor fata de persoanele din grupurile vulnerabile
– utilizarea campaniilor si platformelor web ca elemete de informare si sensibilizare asupra problematicii grupurilor vulnerabile.

Obiectiv specific 1.

Dezvoltarea personala, profesionala, imbunatatirea capacitatii de ocupare si atragerea pe piata muncii a 800 de persoane din grupuri vulnerabile, incluzand persoane de etnie roma, persoane cu dizabilitati, tineri, elevi si studenti, inclusiv cei peste 18 ani care parasesc sistemul de protectie a copilului si femei, prin actiuni concertate de informare, consiliere, orientare, mediere si formare profesionala. Toate cele 800 de persoane din grupuri vulnerabile vor participa la curssuri de calificare.

Obiective specific 2.

Dezvoltarea unei societati favorabile incluziunii, nediscriminatorii si inovative in domeniul politicilor sociale, a abordarii si integrarii grupurilor vulnerabile, bazata pe adaptarea si asimilarea modelelor de buna practica europeana. A1, A2, A4, A5
Obiectivul va fi atins printr-o serie de actiuni concertate desfasurate de membrii consortiului partenerial prin activitati de tip „face to face”, prin campanii informative si aplicatii web, va fi activat si dezvoltat parteneriatul transnational pentru o societate inclusiva, vor fi prezentate, dezbatute si adaptate conditiilor concrete din cele 2 regiuni modelele de buna practica europeana realizate de partenerul transnational in cadrul workshopuri tematice , va fi prezentat conceptul de responsabilitate sociale, vor fi realizate campanii de informare si sensibilizare in comunitatile locale, vor fi tiparite materiale informative si distribuite de membrii consortiului partenerial, vor fi prezentate in rezultatele proiectului in cadrul conferintei nationale si in cadrul celor 3 aplicatii web.

Misiunea

Dezvoltarea unei societati favorabile incluziunii, nediscriminatorii si inovative in domeniul politicilor sociale, a abordarii si integrarii grupurilor vulnerabile, bazata pe adaptarea si asimilarea modelelor de buna practica europeana.

 

VIZITATORI
IP-ul tau este:54.166.249.93
Astazi13-11-2018

Proiect INSERT

cub

Facilitarea accesului la ocupare si integrare sociala pentru 800 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile din regiunile Sud Muntenia si Bucuresti – Ilfov.

click aici

Proiect PROACTIV

pro inima

Proiectul isi propune sa imbunatateasca sansele de angajare ale grupului tinta prin masuri de ocupare active, inovative si flexibile.

click aici...

Formarea profesionala continua

Modern Design

Obiectivul general al proiectului este de a facilita integrarea pe piata muncii si in viata activa a somerilor, persoanelor inactive, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

© 2016 Cosmin Cristescu