AJOFM GIURGIU

Sos. Bucuresti, Bl.202/5D, mezanin

Telefon / fax: +40.246.230.613

                        +40.246.230.606

                        +40.372.219.982

Punct de lucru Bolintin Vale:

Str. Republicii

Telefon / fax: +40.246.271.066

Email: ajofm@gr.anofm.ro

_______________________________

PROGRAM DE LUCRU

Luni - Joi: 08:00 - 16:30

Vineri:       08:00 - 14:00

Operator date caracter personal nr. 562

PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia

Ce își propune?

Proiectul “PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia” își propune facilitarea integrării pe piața muncii a șomerilor și a persoanelor fără un loc de muncă oferind un set de servicii integrate menite să conducă la îmbunătățirea competențelor profesionale și sociale și deci, la creșterea capacității de ocupare a acestora.

Implementat la nivel multiregional de către Fundația Motivation România, proiectul se desfășoară în perioada 31.03.2014 – 30.09.2015 având ca parteneri Goals UK, Fundația Special Olympics din România, HR Specialists SRL, AJOFM Ilfov, AJOF Gorj și AJOFM Giurgiu.

Cui se adresează?

Proiectul se adresează unui numar de 600 de persoane din mediul urban și rural, din 3 regiuni ale țării care cuprind următoarele județe:Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman.

Dintre pontențialii beneficiarii vor fi incluși:

  • Șomerii (tineri și adulți, în special șomeri de lungă durată)
  • Persoanele inactive
  • Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (inclusiv persoanele în curs de disponibilizare)
  • Persoanele care au părăsit timpuriu școala

Data semnarii contractului: 28 martie 2014

Perioada de implementare: 31 martie 2014 – 30 sept 2015

OBIECTIVE

OB.GEN.: Facilitarea integrarii pe piata muncii a persoanelor inactive, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, somerilor (in special someri de lunga durata) si persoanelor care au parasit timpuriu scoala din regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Vest si Sud Muntenia, prin interventii integrate dedicate imbunatatirii capacitatii lor de ocupare si atragerii lor pe piata muncii

OB. SPECIFICE/ OPERATIONALE:

I. Intarirea capacitatii de ocupare a 600 de persoane din regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Vest si Sud Muntenia (persoane inactive, aflate in cautarea unui loc de munca, someri, in special someri de lunga durata, si persoane care au parasit timpuriu scoala), care vor beneficia de masuri active de ocupare si isi vor imbunatati competentele personale si profesionale si abilitatile de identificare a unui loc de munca

II. Atragerea pe piata muncii a unui numar de 114 persoane din grupul tinta (90 prin angajare si 24 prin initierea unei activitati independente)

ACTIVITATI

1.Managementul proiectului

2. Realizarea achizitiilor

3. Informare si publicitate

4. Crearea unui set de proceduri si instrumente de lucru in parteneriatul public – privat

5. Campanie de constientizare la nivel local si interregional

6. Recrutarea de persoane inactive, persoane aflate in cautarea unui loc de munca, someri (in special someri de lunga durata) si persoane care au parasit timpuriu scoala din regiunile Buc-IF, SV si S Muntenia, evaluarea nevoilor lor si includerea in grupul tinta a 600 dintre acestea (cu realizarea de planuri individualizate de actiune)

7. Furnizarea serviciilor de informare si consiliere profesionala

8. Implementarea in Romania a unui program de dezvoltare personala,

9. Furnizarea de programe de formare profesionala

10. Furnizarea de servicii de consultanta si asistenta pentru inceperea unei activitati independente sau pentru initierea unei afaceri pentru 24 de persoane

11. Furnizarea serviciilor de mediere

12. Organizarea de Job Club-uri saptamanale,

13. Organizarea a 6 burse de locuri de munca

VIZITATORI
IP-ul tau este:54.166.249.93
Astazi13-11-2018

Proiect INSERT

cub

Facilitarea accesului la ocupare si integrare sociala pentru 800 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile din regiunile Sud Muntenia si Bucuresti – Ilfov.

click aici

Proiect PROACTIV

pro inima

Proiectul isi propune sa imbunatateasca sansele de angajare ale grupului tinta prin masuri de ocupare active, inovative si flexibile.

click aici...

Formarea profesionala continua

Modern Design

Obiectivul general al proiectului este de a facilita integrarea pe piata muncii si in viata activa a somerilor, persoanelor inactive, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

© 2016 Cosmin Cristescu