AJOFM GIURGIU

Sos. Bucuresti, Bl.202/5D, mezanin

Telefon / fax: +40.246.230.613

                        +40.246.230.606

                        +40.372.219.982

Punct de lucru Bolintin Vale:

Str. Republicii

Telefon / fax: +40.246.271.066

Email: ajofm@gr.anofm.ro

_______________________________

PROGRAM DE LUCRU

Luni - Joi: 08:00 - 16:30

Vineri:       08:00 - 14:00

Operator date caracter personal nr. 562

"PRO ACTIV PE O PIATA A MUNCII INCLUSIVA, FLEXIBILA SI MODERNA"

POSDRU/125/5.1/S/127373

Proiectul imbina masuri integrate de ocupare (formare, consiliere profesionala, mediere pe piata muncii in vederea angajarii sau consiliere in vederea initierea unei afaceri, participarea la bursa locurilor de munca si la job cluburile propuse) pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, someri si persoane inactive in scopul asigurarii de oportunităţi sporite pentru participarea viitoare a acestora pe piata muncii. Proiectul isi propune sa imbunatateasca sansele de angajare ale grupului tinta prin masuri de ocupare active, inovative si flexibile.

Totodata se urmareste implementarea unor activitati care vor conduce la imbunatatirea capacitatii de ocupare si adaptarii flexibile la noile cerinte ale pietei, in vederea reducerii somajului în special in randul tinerilor şi somerilor de lunga durata, cat si al mentinerii active a fortei de munca disponibile din regiunile SM si SV, contribuind la realizarea obiectivelor DMI 5.1 imbunatatirea capacitatii de ocupare, reducerea somajului de lunga durata, obtinerea unei rate cat mai mare de ocupare, cat si la realizarea obiectivului general al POS DRU „dezvoltarea capitalului uman si cresterea competititivitatii /asigurarea de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva” si a obiectivelor specifice: facilitarea insertiei tinerilor si a somerilor de lunga durata pe piata muncii; promovarea insertiei/reinsertiei pe piata muncii a persoanelor inactive, facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la educatie si pe piata muncii.

EGALITATEA DE SANSE

Intreaga abordare a proiectului se va realiza cu respectarea tuturor politicilor si practicilor nationale si europene privind nediscriminarea si acordare de sanse egale. Proiectul propus are in vedere respectarea principiului egalitatii de sanse si al egalitatii de gen, atat in ceea ce priveste managementul si implementarea proiectului, cat si in ceea ce priveste grupul tinta si realizarea rezultatelor, cu respectarea Constitutiei art.4 alin.2 si art.16 alin.1, a CM, art.3-9, a Ordonantei de Guvern nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare si a Legii 202/2002 privind egalitatea de sanse intre femei si barbati.

OBIECTIVE ORIZONTALE

Proiectul promoveaza dezvoltarea durabila prin pregatirea grupului tinta pentru a face fata provocarilor prezente si viitoare, pentru a actiona cu responsabilitate fata de generatiile viitoare. Proiectul reuneste mai multe domenii fundamentale ale invatarii, respectiv a invata pentru a cunoaste, pentru a actiona, pentru a convietui si de a se innoi pe sine si societatea.

Activitatile proiectului sunt esentiale pentru dezvoltarea personala, civica si sociala, precum si din perspectiva sanselor de obtinere a unui loc de munca prin valorificarea rezultatelor invatarii. Dezvoltarea durabila se va realiza avand in vedere investitia propusa in resursa umana disponibila dar neangajata, pentru a o reintegra pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva.

GRUP TINTA

  • 30 persoane care au părăsit timpuriu şcoala;
  • 140 persoane în căutarea unui loc de muncă;
  • 70 persoane inactive;
  • 260 șomeri de lungă durată;
  • 40 șomeri peste 45 ani;
  • 50 șomeri tineri;
  • 290 șomeri de lunga durata tineri;

VIZITATORI
IP-ul tau este:54.166.249.93
Astazi13-11-2018

Proiect INSERT

cub

Facilitarea accesului la ocupare si integrare sociala pentru 800 de persoane apartinand grupurilor vulnerabile din regiunile Sud Muntenia si Bucuresti – Ilfov.

click aici

Proiect PROACTIV

pro inima

Proiectul isi propune sa imbunatateasca sansele de angajare ale grupului tinta prin masuri de ocupare active, inovative si flexibile.

click aici...

Formarea profesionala continua

Modern Design

Obiectivul general al proiectului este de a facilita integrarea pe piata muncii si in viata activa a somerilor, persoanelor inactive, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

© 2016 Cosmin Cristescu